Silahlı saldırı yapıp,kameraya almışlar

MERSİN’de Hakan Turan’a (34) saldırı düzenleyen Hasan K. (21) ile Berkant Ö. (19) yakalandı. Berkant Ö’nün maktule tabancasıyla ateş ettiği, Hasan K.’nin bu anlarını kaydettiği ortaya çıktı. Olay, 29 Ocak’ta..

Silahlı saldırı yapıp,kameraya almışlar
Son Güncelleme: Whatsapp

MERSİN’de Hakan Turan’a (34) saldırı düzenleyen Hasan K. (21) ile Berkant Ö. (19) yakalandı. Berkant Ö’nün maktule tabancasıyla ateş ettiği, Hasan K.’nin bu anlarını kaydettiği ortaya çıktı.

Olay, 29 Ocak’ta Mezitli ilçesi 75. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. Ticaretle uğraşan Hakan Turan, oturduğu yerden çıkıp aracına doğru geniş bir yerde bir kişinin saldırısına uğradı. İhbarla bölgesine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Turan, kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis şüpheli olarak kaydedilen Hasan K. ile Berkant Ö.’yü yakaladı.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, nöbetçi mahkemece tutuklandı. Öte yandan şüphelilerden Hasan K.’nin üzerinden çıkan cep telefonunda, saldırıyı kaydettikleri ortaya çıktı. Hasan K.’nin çektiği anlaşılan görüntülerde; Hakan Turan’ın siteden çıkışı, otomobilin ilerlemesi sırasında Berkant Ö.’nün tabancasının ateşlendiğini anladı. (DHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.