2023- 2024 DERS YILI BAÅžLARKEN….

………2023-2024 EÄŸitim- Öğretim dönemi bugün itibariyle baÅŸlamiÅŸtir. ………BaÅŸta çok kıymetli Ögretmenlerimiz olmak üzere Tüm EÄŸitim ÇaliÅŸanlarimizin, Öğrencilerimizin ve Velilerimizin ” Yeni EÄŸitim-Öğretim Yillarini Kutlar”; öğrencilerimize ALLAH’ tan ” Zihin AçikliÄŸi..

Son Güncelleme: Whatsapp

………2023-2024 EÄŸitim- Öğretim dönemi bugün itibariyle baÅŸlamiÅŸtir.
………BaÅŸta çok kıymetli Ögretmenlerimiz olmak üzere Tüm EÄŸitim ÇaliÅŸanlarimizin, Öğrencilerimizin ve Velilerimizin ” Yeni EÄŸitim-Öğretim Yillarini Kutlar”; öğrencilerimize ALLAH’ tan ” Zihin AçikliÄŸi ” temennisinde bulunuyorum.
………..Özverili bir ÅŸekilde hiçbir fedakarliktan kaçinmadan, daima görevinin baÅŸinda, öğrencilerinin hizmetinde olan Öğretmenlerimize üstün baÅŸari ve kolayliklar diliyorum.
…………Bu arada Bursa BüyükÅŸehir Belediyesine baÄŸli bulunan tüm otobüslerinde okulun açiliÅŸinin ilk üç gününde otobusler ” ÖĞRENCÄ°LERE ÃœCRETSÄ°Z” olduÄŸunu ilan etti.
…………Umarim tüm ülkemizdeki belediyelere örnek olur ve bu gün sayisi tüm yıla ” günde 2 veya 4 kere ücretsiz binilebilecek ” ÅŸekilde olur .
……….Nisan 2024 yılında ” Belediye seçimlerinin” arifesindeyken bakalim hangi belediyeler bu ” gerçek hizmet yarışına ” girecek.
…..Yeni eÄŸitim- öğretim yılı açiliÅŸlarin da hamasi ( boÅŸ konuÅŸma; bol laf ebeliÄŸi) yapilmaz ve millete mesaj yoluyla gönderilen boÅŸ icerikli temmenniler yerine ; imkani olmasina raÄŸmen belediyelerin imkanlarini gerçek ihtiyaç sahipleri için kullanmaya buradan davet ediyorum.
…………Tüm EÄŸitim Camiamizin 2023-2024 Yeni Dönemi Hayirli Olsun.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.