CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Siyasi Partilere Ziyaret

  Rize Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Saltuk Deniz Rize’deki siyasi partilere yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Demokrat Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, DEVA Partisi, İYİ..

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Siyasi Partilere Ziyaret
Son Güncelleme: Whatsapp

 

Rize Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Saltuk Deniz Rize’deki siyasi partilere yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Demokrat Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, DEVA Partisi, İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nin temsilcileriyle bir araya gelindi.

CHP heyetine, Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu, il ve ilçe yöneticileri, İl Kadın ve Gençlik Kolları başkanları eşlik etti. Ziyaretlerde, yerel ve ulusal gündem maddeleri üzerinde durularak, siyasi partiler arası diyalogun güçlendirilmesi hedeflendi.

Görüşmelerde özellikle, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında İstinaf Mahkemeleri’nin vereceği karar da gündeme geldi. Heyetler, yargı süreci hakkında fikir alışverişinde bulunarak, demokrasinin ve hukukun üstünlüğünün önemine dikkat çektiler.

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz, yaptığı açıklamada, “Rize’nin sorunlarını birlikte tartışarak çözüm yolları aramak için bu tür temasları önemsiyoruz. Siyasi partiler arasında diyalog, ortak sorunlara çözüm üretme noktasında büyük bir değer taşıyor,” dedi.

Ziyaret edilen parti temsilcileri de bu tür temasların demokrasiyi güçlendirdiğine dikkat çekerek, CHP heyetine teşekkür ettiler. CHP Rize İl ve Merkez İlçe Örgütü’nün bu tür ziyaretleri ilerleyen günlerde de sürdüreceği belirtildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.