RİZE MERKEZ DENÎZ SİTESİ(TOKİ) BİNASINDA YAPILAN KURA ÇEKİMİ,HUKUKA AYKIRI YAPILDIĞI GEREKÇESİYLE,RÎZE İDARE MAHKEMESİNDE DAVA AÇILDI..

  Rize Merkez Deniz sitesinde yapılan (TOKİ) konutlarıyla ilgili, hak mağduriyetinin yaşandığı iddia edilerek, Avukat Şahin Kukoğlu ve Mağdur olan vatandaşlar Rize adliyesinin önünde bir basın açıklaması yaparak,mağdur olduklarını ifade..

RİZE MERKEZ DENÎZ SİTESİ(TOKİ) BİNASINDA YAPILAN KURA ÇEKİMİ,HUKUKA AYKIRI YAPILDIĞI GEREKÇESİYLE,RÎZE İDARE MAHKEMESİNDE DAVA AÇILDI..
Son Güncelleme: Whatsapp

 

Rize Merkez Deniz sitesinde yapılan (TOKİ) konutlarıyla ilgili, hak mağduriyetinin yaşandığı iddia edilerek, Avukat Şahin Kukoğlu ve Mağdur olan vatandaşlar Rize adliyesinin önünde bir basın açıklaması yaparak,mağdur olduklarını ifade ettiler..

Rize İdare Mahkemesinde açılan yürütmeyi durdurma davasında davacılardan ; Nazmi Karaca ,Nazım Günaydın, Meryem Durmuş, Yaşar Arıcan Tahir Hasmaden, Saynur Demircan Fethi Aydın, Tuğba Arıkan, Kadire Çeliktöz, Elif Taşçılar ve Sülbiye Bülbül
yaptıkları ortak açıklamada, eski bloklarda 3 + 1 olan dairelerin yerine kendilerine, 70 metrekare 2+1 daire teslim edilerek hak mahrumiyetine uğradıklarını ifade ederek,
Mağduriyetlerinin ortadan kaldırılmasını talep ettiler..

 

Haberin canlı videosu,@aktuel53 instagram hesabımızda

@aktuel53

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.