İkizdere Spor Turizmine Katkı Yapacak Çalıştay!

Bölge turizmi çeşitlendirilmesi adına çok değerli bir çalıştay.. İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz yaptığı açıklamada.: Gençlik ve spor bakanlığının himayesinde Rize’de yapılan Rize spor Turizm çalıştayına katılım sağladık.. Çalışma guruplarına..

İkizdere Spor Turizmine Katkı Yapacak Çalıştay!
Son Güncelleme: Whatsapp

Bölge turizmi çeşitlendirilmesi adına çok değerli bir çalıştay..

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz yaptığı açıklamada.:
Gençlik ve spor bakanlığının himayesinde Rize’de yapılan Rize spor Turizm çalıştayına katılım sağladık..
Çalışma guruplarına katılıp bu değerli çalıştaya katkı sunmaya çalıştık.
Aynı zamanda çalıştayın programına İkizdere belediyesinin destekleriyle hayata geçirilen fotoğraf sanatcısı sayın Gülcan ACAR hanımın “ÇAĞRANKAYA KAR YÜRÜYÜŞÜ BİR KIŞ MASALI “ fotoğraf sergisini ve hazırlanan fotoğraflı kitap tanıtımını da yaptık.
Katıldığımız çalışma gurubunda söz alarak yaklaşık 30 dk “ÇAĞRANKAYA KAR YÜRÜYÜŞÜ” etkinliğinin bölgeye, Rize kış turizmine ve ülke sporuna neler kattığını anlatma fırsatı bulduk.

Rize spor turizmine büyük katkı sunacak böylesine bir çalıştayı ilimizde gerçekleştiren başta Gençlik ve Spor bakanımız Sayın Osman Aşkın BAK bakanıma ,Rize valimiz Sayın İhsan Selim BAYDAŞ Valime, Gençlik Spor bakanlığı Uluslararası ilişkiler Gen.Mdr Sayın Ahmet TEMURÇİ müdürüme ve katkı sunan tüm paydaşlara İlim, bölgem adına şükranlarımı sunuyorum dedi..

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.