“Yanmaz kefen” misali YENİLMEZ FORMA!

  Herkes Olimpiyatlarda 64’inci sırada yer aldık diye üzülüyor, moraller bozuk; milletimiz genç, yaşlı gelecekten umutsuz. Üzülmek tamam da gelecekten, yani 2028 ve sonraki olimpiyatlardan ümitsiz olmaya hiç gerek yok..

“Yanmaz kefen” misali YENİLMEZ FORMA!
Son Güncelleme: Whatsapp

 

Herkes Olimpiyatlarda 64’inci sırada yer aldık diye üzülüyor, moraller bozuk; milletimiz genç, yaşlı gelecekten umutsuz.

Üzülmek tamam da gelecekten, yani 2028 ve sonraki olimpiyatlardan ümitsiz olmaya hiç gerek yok !

Zira herşeyin bir çözümü var:

1. Nasıl ki yerli otomobil için 5 babayiğit bulduk. Şimdi de bu Olimpiyatlar’da 5 altın adam buluruz, bastırırız parayı alırız, ithal ederiz yani! Sen gör o zaman 2028 olimpiyatlarında kaçıncı oluyoruz!

Nasılsa ekonomi kesin iyileşme eğiliminde, yıl sonuna varmaz enflasyon, cari açık vesaire o iş tamamdır! Sorun olmaz, biz büyük devletiz!

2. Daha kesin ve hesaplı bir çözüm: Her gece televizyonlara çıkartılan bir takım züppeli hocalara, YANMAZ KEFEN, TUTUŞMAZ TAKUNYE misali “YENİLMEZ FORMA biçtirmek, diktirmek, okutmak!

Bak bakalım o formayla salonlar, sahalar, trübünler nasıl coşuyor!

Bu ikinci çözüm aslında Paris olimpiyat oyunları açılışta giydiğimiz VAKKO formasına, yani gizli Yahudi (kiripto!) oyununa da aynı mecrada ve dahi cihat niteliğinde bir cevap olur…

Bu YENİLMEZ/MAĞLUP OLMAZ/SIRTI YERE GELMEZ..

formaya, bir de hediye bağlamında YANMAZ KEFEN ilave edersek sporcularımızın hem bu dünyası hem öbür dünyası kurtulur! Millet altın madalyaya doyar, yenilmişlik kompleksini üzerimden atar, külli küffar da bir spor ülkesi nasıl olurmuş görür !!!

Haydı derin TV kokartlı lider Hocalarımız; gösterin kendinizi! Sayın yüksek iradelerimiz, aziz milletimiz, mukaddes dinimiz sizden hizmet bekler!!!

Dr Ş Şimşek
12 Ağustos 2024
İSTANBUL

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.