Ç.RİZESPOR BAK’A BAK’A ERİMEYE DEAVM EDİYOR..

Ç.Rizesppor da yenilgi serisi devam ediyor.. Son dört maçını üst üste kaybeden ekibimiz  umut tazelemek ve yeni biir sayfa açmak için gitmiş olduğu Alanyaspor deplasmanın dan da  eli boş dönünce ..

Ç.RİZESPOR BAK’A   BAK’A ERİMEYE DEAVM EDİYOR..
Son Güncelleme: Whatsapp
Ç.Rizesppor da yenilgi serisi devam ediyor.. Son dört maçını üst üste kaybeden ekibimiz  umut tazelemek ve yeni biir sayfa açmak için gitmiş olduğu Alanyaspor deplasmanın dan da  eli boş dönünce  yenilgi serisi de beş maç çıkmış oldu… Oyunun genelinde  rakip den daha üstün gözükmesine rağmen  atamayana atarlar  misali  ev sahibi takım  maç boyunca üç kez geldi birini gole çevirince   vasat ve iyi oynamadığı bir maçı da kazanmış oldu..
                   Oysa sezon büyük umutlar ile başlayan ve ilk iki maçında  olumlu  futbolu ile    göze batan ekibimize ne oldu da  hem oyun olarak  hem de sonuç olarak bir anda   düşüşe geçti.. İlhan hoca  her maç  ve yenilgi sonrası  patlama yapacağız bu takım  bunu hakmetmiyor.. diyorda sonuç.  ortada.. Transferde yine çok büyük fiyasko alınan oyuncular  neden yedekte  ve yetersiz iseler  eğer neden alındı..  bu kadro geçen yıl  iyi olmasının sebebi geçen sezon bir çok takım  transfer yapamadı ve kapasiteleri zayıf olduğundan  bizde aradan çıktık  ve lig de beklenılenin üstünde  performans ile bu ligde  kaldık…
Bu sezon   alına oyunculara bakıyorsun ihtiyaç olunan mevkilerde değil de gelişi güzel  iş  olsun diye alınmış… Orta saha da  oynayan yunan oyuncu  Papanikolaou neden sürekli oynuyor..Bir orta saha oyuncusu topla bu kadar az buluşan  hiç riske girmeyen  oyunda gözükmeyen bu oyuncuyu kim  izledi ve aldı..Sözde iki sezon gol kralı olan Jurecka yedek de oturmak için mi alındı.. Yine aynı konum da olan  Ghezall  vasat ve sonradan oyuna giriyor.. Bu transfer hataları yıllardır aynı senaryo  ile davam  ediyor.. Bu takım çok gol yiyor  ve gol de atamıyor oda ayrı sıkıntı..Rakipler iki defa kalemize geliyor birini atıyor.. Bizim takım beş defa gelse yine gol sesi çıkmıyor. Her takım kötü sonuç alırsa   bilinen bir gerçek var o da teknik adama patlar.. Bu kadro  ile  hangi teknik adam gelirse gelsin başarılı olması mümkün değil.. Amam futbolda kötü sonuçlar devam ettiği zaman ilk değişen her zamanki gibi teknik adamlar. olur.. benim tahminim eğer bu hafta alınacak kötü bir netice sonrası  ilhan hoca bile burada durmaz. ve bırakır.. Temennimiz her zaman ilhan hoca dan yana da olsa  alınacak ters bir sonuç   kendisinin de sonu  olur.. Ama bu takım bu kadro yapısı ile de kiüme düşme adaylarından  biri olup kesinlikle devre arasında  nokta transferler yapmalıdır..
 HASAN KARAAHMETOĞLU

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.