CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN 2008 YILINDA BAŞBAKAN İKEN, 2014 YILINDA DA CUMHURBAŞKANI OLDUĞUNDA İLK ZİYARET ETTİĞİ KENDİRLİ  BELDESİ,RİZE SİYASETİ VE BÜROKRASİSİ’NDE NEDEN YOK ?

Türk siyasetinde ismini altın harflerle yazdıran, Rize’nin kendirli Beldesi, bugün Rize siyaseti ve bürokrasisi’nde amatör kümeye düşerek uzatmaları oynamaktadır.. 82 cunta anayasasına Türkiye %91 evet derken, sadece kendirli Beldesi, %98..

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN 2008 YILINDA BAŞBAKAN İKEN, 2014 YILINDA DA CUMHURBAŞKANI OLDUĞUNDA İLK ZİYARET ETTİĞİ KENDİRLİ  BELDESİ,RİZE SİYASETİ VE BÜROKRASİSİ’NDE NEDEN YOK ?
Son Güncelleme: Whatsapp

Türk siyasetinde ismini altın harflerle yazdıran, Rize’nin kendirli Beldesi, bugün Rize siyaseti ve bürokrasisi’nde amatör kümeye düşerek uzatmaları oynamaktadır..

82 cunta anayasasına Türkiye %91 evet derken, sadece kendirli Beldesi, %98 RED vererek ismi Türk siyasi tarihine altın harflerle yazılmıştı..

Merhum Erbakan hocamızın siyasal konjonktürüne 40 yıl Kale görevinde bulunan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk göz ağrım dediği,
Güneysu’da evi olmadığı yıllarda, ikamet ettiği Kendirli Beldesini 2008 yılında Başbakan, 2014 yılında ise #Cumhurbaşkanı olduğunda ilk ziyaret ettiği yer olarak bilinmektedir..

Özellikle fetö artığı ve Cuntacıların çok iyi tanıdığı Kendirli beldesi,son yıllarda Rize siyaseti ve bürokrasisi’nde etkisini tamamen kaybetmiştir..

Çünkü,bugün Rize’nin kalesi sayılan Rize Valiliği’nde Rize’de haritada bile yeri olmayan, köylerden mahallelerden kişiler istihdam edilip orada çalışma ortamı bulmuşken, kendirli nüfusuna kayıtlı Rize Valiliğinde bir insan dahi bugüne kadar istihdam edilmemiştir..

Keza Rize’nin diğer kamu kuruluşları da bunlardan farksız değil..
Bunu bütün eleştirimlerinde dile getirmiştim
Kendirli beldesinde ,40 yıldan beri siyasiler,
Kendirli gençliğini adeta kullanarak,sadece bayrak asan fanatik bir siyasi gençlik haline getirmişlerdir..
Ancak iş Rize’de istihdam olanakları söz konusu olduğunda, daima pasif kalarak bu olanakları hiçbir zaman halkın yararına kullanmamışlardır.
Tarih bunları asla affetmeyecektir..

Bir yerde lobin güçlü ise,oranın tek söz sahibi sensin..
Bugün Rize’yi hangi mikro vadinin hangi lobinin yönettiğini bilmeyen yok..

Rize’de belli başlı Rize Valiliği,Emniyet müdürlüğü Alay komutanlığını çıktığımızda, diğer bütün bürokratik siyasal mekanizmanın hangi lobinin etkisi altında olduğunu bilmeyen yok..

Bu olayı ben her daim şiddetle kınıyor ve reddetmiştim..
Rize sadece Rize’nin doğusu ve bir Vadiden ibaret değil,
Rize doğu, batısı ve Güneyi’yle 12 ilçe ilçeden oluşan bir bütündür..
Rize’nin Batı bölgesini yok sayan karanlık zihniyet kaybetmeye mahkumdur..

Osman Köseoğlu
aktuel53
7 Ekim 2024

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.